La Salá, nova sangria premium

La distribueix a Menorca Hialsa, 4 sentidos gastronómicos

La Salá, nova sangria premium

La sangria premium “La Salá”, es distribueix a Menorca des de fa unes setmanes mitjançant l’empresa ciutadellenca Hialsa i la seva botiga gourmet “4 sentidos gastronómicos”.

Es tracta d’una sangria aromàtica en la seva versió de clarea o sangria de vi blanc, amb regust cítric i dolcenc que la fa apta per a consumir com aperitiu o copa.

La versió rosé és també cítrica i floral, fresca i que també és el complement perfecte per a disfrutarla a una terrassa en bona companyia.

Per la seva part la sangria elaborada amb vi negre ens aporta tot el potencial i qualitat dels vins amb que s’elabora. Equilibrada, punt de dolçor i acidessa molt encertats, com també el punt de cítrics, cosa que la fa una sangria molt gastronòmica i que ens anirà de meravella per a maridar amb plats estiuencs o per a compartir amb amics davant una graellada de carn o de peix. Ideal com aperitiu i per als sopars a la fresca.

La darrera aportació a la gama és un “Mulled Wine” tot seguint la tradició dels vins calents alemanys. Aquesta versió no s’ha de servir freda de gelera ni amb gel, sinó tot el contrari. Si la volem gaudir i percebre tots els seus aromes i tasts hem de consumir-la a temperatura d’ambient o bé, com es fa als països dels nord d’Europa a l’hivern, en calent.

Si estau interessats en descobrir aquesta nova gama de sangries, les trobareu a “4 Sentidos Gastronómicos”, la botiga gourment d’Hialsa, al carrer des Caragol, de Ciutadella.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/