La nova cuina cosmopolita d’Smoix Fusiona les cuines menorquina, catalana i mexicana

Anar al restaurant Smoix, és sempre una aposta segura, i deixar-se seduir per les propostes de Miquel Sànchez, encara més.

A més dels seus clàssics com els canelons de rostit o els seus raviolis d’escamar-la, Smoix va incorporant noves propostes a la seva carta, curta però interessant, on segons les estacions alguns dels plats van canviant.

A la nostra darrera visita a més dels dos clàssics de la casa vam provar la seva sípia amb botifarra, que és un dels grans plats de mar i muntanya catalans, on es nota la bona mà de Miquel que ens transporta a la cuina que ens va deixar relatada Josep Pla en els seus viatges gastronòmics per a redactar el gran llibre “El que hem menjat”.

La segona proposta van ser els seus tacos de peix, on es noten les influències dels seus viatges al país natal de la seva parella Vianey. Les “tortitas” estan fetes a casa al més pur estil de la cuina oaxaquenya, una encertada textura en el peix arrebossat o tempuritzat i també en el punt de picant dels moles que l’acompanyen.

Van acompanyar aquests plats de nova cuina amb un vi que no falla mai, el Jean León 3055 blanc,  un vi ecològic i orgànic, elaborat amb Chadonnay, i que ens va aportar el grau de frescor i acidessa necessaris per a maridar amb cada una de les propostes que ens van servir a taula.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.