Les tapes italianes del Maramao Aquest petit bar s'ha convertit en un lloc de referència a Ciutadella

Des de la seva obertura, el Maramao, a la placeta de Cas Duc, de Ciutadella, ha anat sorprenent per la seva oferta gastronòmica on fusiona les tapes espanyoles amb les italianes.

Cuina creativa i d’autor, magistralitat, textures, elaboracions que no sols entren per als ulls, sinó també per cadascun dels 5 sentits, ha fet que en poc més d’un any que porta obert, el Maramao s’hagi convertit en lloc de culte per aquells que cerquen qualitat, innovació i noves experiencies gastronòmiques.

Els seus bombons de gorgonzola, el vitello tonnato, el tartar de carn, el taco de saló fumat, el cruixent de cap roig i altres propostes fan que les nits de Ciutadella tenguin un lloc obligat, almanco per anar-hi una vegada a provar-les, que és aquest Maramao.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.