Ca n’Avelino, temple del tapeo a Maó És un dels millors bars per a disfrutar de tapes gourmet per a compartir

Ca n’Avelino Tapes és un dels llocs de culte per anar a dinar o sopar de manera informal, però amb tapes i platets de qualitat.

Les seves croquetes, els llagostins thai, les patates braves, els tàrtars i el bacallà gratinat amb all i oli són alguns dels seus clàssics.

Bon producte, bon servei i  bon preu fan d’aquest bar situat aprop de la rotonda d’Abú Omar o a l’inici de la carretera que porta a Es Castell, sigui tot un referent a la capital del Llevant menorquí.

Els caps de setmana, especialment a les nits, és imprescindible reservar, perquè sempre està ple.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.