Presentació de les dades CRDO Queso  Mahón Menorca 2018

El conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, el president del CRDOP Queso Mahón-Menorca, Bosco Triay, i la gerent del CRDOP Queso Mahón-Menorca, Piedad López, han presentat els resultats de la comercialització de la DO Formatge Mahón-Menorca durant l’exercici 2018.

El Consell Regulador compta amb 122 ramaderies inscrites amb una producció de 45 milions de litres, dels quals es destinen un 62%, és a dir 28 milions, a la producció de formatge sota la protecció de la Denominació d’Origen Protegida.

L’any passat, de les 48 formatgeries inscrites, 42 d’elles artesanes, van produir un total de 3.267.056 kg de formatge Mahón Menorca, dels quals es van comercialitzar 2.519.238 kg amb un valor de 16,6 milions d’euros.

El president del CRDOP, Bosco Triay, ha destacat que actualment són 30 les empreses que comercialitzen el formatge Mahón-Menorca D.O.P arreu de 46 països i ha remarcat que el 12% del total de la comercialització es va destinar a mercats internacionals. Entre aquests, destaca Estats Units amb una venda de 167.255 kg (57%), seguit d’Alemanya 27.970 kg (10%) i República Dominicana 19.600 kg (7%).

El conseller, Miquel Company, ha posat en relleu els bons resultats obtinguts que són un reflex de la bona feina pel Consell Regular i ha fet una valoració positiva de l’èxit d’aquest producte el que fa que any rere any la institució insular segueixi mostrant el seu suport a la DO mitjançant un conveni.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.