Neix la versió en paper de foodiesonmenorca.com Nova revista de gastronomia a Menorca

Fa poc més d’un any, www.foodiesonmenorca.com donava les primeres passes a la xarxa com a portal digital de gastronomia menorquina. Poc a poc aquest nou projecte de Setmanaris i Revistes SL ha anat agafant forma, fins al punt que hem cregut convenient donar la passa d’editar, també, una revista de gastronomia menorquina, amb els seus reports d’actualitat, de cuina històrica, de restaurants a visitar, del que és la nova cuina menorquina, de les tendències, el producte local, les novetats… i també dedicar pàgines al món del vins, dels caves, dels destil·lats, perquè també formen part del món gastronòmic i en són una part important d’aquest món foodie.

Aquest nou mitjà de comunicació escrita, neix amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer el món de la gastronomia i els vins, tant als menorquins com als que ens visiten, tot apostant per la informació, continguts atractius i la imatge.

Els que cerquin una revista de receptes de cuina o una guia de restaurants, potser no trobaran aquí tot el que cerquen, però sí que hi haurà una recepta mensual de cuina menorquina, hi haurà restaurants recomanats, com hi haurà bars, botigues, cellers, productors de l’illa…

La gastronomia menorquina està de moda, i és per açò que des de foodiesonmenorca.com volem fer una aposta, potser arriscada, de posar fill a l’agulla, de preparar les estovalles, treure la millor coberteria i cristalleria per a compartir amb tots voltros allò que es cou als fogons de l’illa, als seus cellers i el que elaboren els nostres artesans, productors i tot allò que envolta el món foodie, el món gastronòmic.

La revista es troba ja a les llibreries de Ciutadella i al Supermercat Diskont, i des de demà a la resta del l’illa.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.