“Viña Rodalo 2017”, un jove de la DO Ribera del Duero

És un vi molt afruitat, amb un perfecte equilibri entre dolçor i acidesa, tanins i alcohol

“Viña Rodalo 2017”, un jove de la DO Ribera del Duero

Tancam el mes de març  amb els vins negres que ens proporciona Vinum Menorca per a sortejar entre els nostres subscriptors.

Aquesta setmana us presentam “Viña Rodalo 2017”, vi jove de collita de la DO Ribera del Duero elaborat 100% amb “tinta del país” (Ull de Llebre) a la Cooperativa San Andrés de la localitat de Zazuar a Burgos. És un vi molt afruitat, amb un perfecte equilibri entre dolçor i acidesa, tanins i alcohol amb 14,5% vol.

Nota de tast

  • Aspecte: vermell picota amb tons morats cardenalicis en el ribet de copa fruit de la seva jovenesa.
  • Nas: Impressionants records a fruites negres molt madures com maduixes, mores i groselles. Aromes a fruita confitada.
  • Boca: Molta afruitat i amb un perfecte equilibri entre la dolçor dels fruits vermells i compota de mores i l’acidesa dels maduixots.

MARIDATGE

Marida a la perfecció amb les carns d’anyell. Des d’un braç a una cuixa al forn a la castellana, a una cuixa d’anyell de llet al forn a la menorquina amb patates i tomàtigues al forn. Ideal per acompanyar unes costelletes de be al caliu, com també una panadera de be, ara que estam en temps de faves tendres, mongetes verdes, fesols i carxofes.

Com tots els vins amb molta fruita de la DO Ribera del Duero també ens anirà molt bé per acompanyar qualsevol carn al caliu i amb els arrossos de carn i verdures.

Ideal per anar de tapes i pintxos. Marida a la perfecció amb els formatges de cabra i ovella; els embotits ibèrics i amb uns ous estrellats amb “morcilla de Burgos” o si volem amb botifarró negre o blanc de Menorca.

Si voleu saber més o comprar aquest vi jove ecològic, sostenible i amb una ferma aposta per la terra on neix, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/