“Viña Rodalo 2017”, un jove de la DO Ribera del Duero És un vi molt afruitat, amb un perfecte equilibri entre dolçor i acidesa, tanins i alcohol

 data-srcset

Tancam el mes de març  amb els vins negres que ens proporciona Vinum Menorca per a sortejar entre els nostres subscriptors.

Aquesta setmana us presentam “Viña Rodalo 2017”, vi jove de collita de la DO Ribera del Duero elaborat 100% amb “tinta del país” (Ull de Llebre) a la Cooperativa San Andrés de la localitat de Zazuar a Burgos. És un vi molt afruitat, amb un perfecte equilibri entre dolçor i acidesa, tanins i alcohol amb 14,5% vol.

Nota de tast

  • Aspecte: vermell picota amb tons morats cardenalicis en el ribet de copa fruit de la seva jovenesa.
  • Nas: Impressionants records a fruites negres molt madures com maduixes, mores i groselles. Aromes a fruita confitada.
  • Boca: Molta afruitat i amb un perfecte equilibri entre la dolçor dels fruits vermells i compota de mores i l’acidesa dels maduixots.

MARIDATGE

Marida a la perfecció amb les carns d’anyell. Des d’un braç a una cuixa al forn a la castellana, a una cuixa d’anyell de llet al forn a la menorquina amb patates i tomàtigues al forn. Ideal per acompanyar unes costelletes de be al caliu, com també una panadera de be, ara que estam en temps de faves tendres, mongetes verdes, fesols i carxofes.

Com tots els vins amb molta fruita de la DO Ribera del Duero també ens anirà molt bé per acompanyar qualsevol carn al caliu i amb els arrossos de carn i verdures.

Ideal per anar de tapes i pintxos. Marida a la perfecció amb els formatges de cabra i ovella; els embotits ibèrics i amb uns ous estrellats amb “morcilla de Burgos” o si volem amb botifarró negre o blanc de Menorca.

Si voleu saber més o comprar aquest vi jove ecològic, sostenible i amb una ferma aposta per la terra on neix, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.