La Fira Arrels celebra una 3ª edició els dies 6 i 7 d’abril El programa d’enguany inclou un gran nombre de productors locals, demostracions de cuina de la mà de xefs internacionals, tastos guiats, maridatges i també activitats pels més petits

La fira del producte local i cuina de Menorca que impulsa el Departament de Projecció Econòmica del Consell Insular celebra els propers dies 6 i 7 d’abril una tercera edició al recinte firal de Maó.

Aquesta setmana Arrels ha presentat el programa d’aquesta 3ª edició. Una vegada més, la fira comptarà amb tres espais d’activitats a més d’una quarentena d’expositors de producte local. L’Aula de Cuina, per on hi passaran xefs professionals tant de Menorca com de fora de l’illa per cuinar en directe i explicar les seves tècniques culinàries. L’Aula de tast, on es realitzaran tastos guiats i degustacions de producte local. En aquest espai també tindrà lloc el III Concurs de Maonesa que premiarà la millor maonesa artesana. Finalment, els fillets i filletes també podran viure la seva pròpia experiència a l’Aula Infantil on hi tindran llocs diversos tallers de cuina.

Enguany, el territori convidat serà Girona. Els millors productes de la comarca gironina, aglutinats sota el segell de Girona Exel·lent de la Diputació de Girona, també seran presents a Arrels, tant entre els expositors com a les ponències de l’Aula de Tast.

Durant la presentació del programa, des del Consell Insular i l’organització de la fira, s’ha volgut destacar la implicació aquest any de diverses entitats menorquines en la promoció d’Arrels. El Festival de Cinema de Menorca s’ha sumat a Arrels local organitzant una nova edició dels Cooking Films amb xefs menorquins que ofereixen un menú de producte local. També és el cas de les Jornades Gastronòmiques on els restaurants que integren les associacions de CAEB i PIME han tingut l’oportunitat d’adherir-se per oferir del 22 de març al 7 d’abril un menú a la seva carta també amb producte menorquí.

La Fira Arrels, tampoc ha descuidat el compromís amb l’entorn i el mediambient i ha apostat per una gestió més sostenible sumant-se al #Noplastic i s’ha compromès a reudir al màxim els residus plàstics que pugui generar la fira.

D’aquesta manera, Arrels es consolida i es converteix en un espai on durant dos dies els visitants poden aprendre, tastar i comprar els millors productes de proximitat. Sent així una oportunitat per donar a conèixer als menorquins la qualitat del nostre producte local i la importància d’agermanar-lo amb la cuina de l’illa.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.