Clos Pepín 2016, vino de pueblo Un vi respectuós amb el medi natural, sostenible del que sols s’han fet 3.000 bòtils.

Aquesta setmana us presentam el “Clos Pepín 2016, vino de pueblo” de la bodega Casa Aurora i elaborat per Germàn Blanco sota el segell de Lively Wines. Amb un cupatge de Garnatxa, Garnatxa Tintorera, Portuguesa (Trosseau), Mencia i Palomino, de viticultura tradicional, orgànica i sostenible. Vi artesanal i viu de la comarca alta del Bierzo amb una criança d’11 mesos dels quals 5 en ous Flextank, ànfores i altres sis mesos en botes franceses de 500 litres.

Nota de tast

  • Aspecte: Vermell rubí de capa mitjà a baixa.
  • Nas: Aromes a fruites vermelles madures amb notes florals, marina i làctis. Volàtil.
  • Boca: Llarg, elèctric, saborós, bona acidesa, taní secant amb records a espècies dolces. Rústic.

MARIDATGE

Estam davant un vi respectuós amb el medi natural, sostenible del que sols s’han fet 3.000 bòtils.

Pel seu cupatge varietal on destaquen les garnatxes negra i la tintorera, a més del raïm per excel·lència del Bierzo, el Mencia. Aquest vi és ideal per acompanyar taules d’embotits ibèrics com el xoriç fumat, el llom curat i els pernils de Guijuelo.

Marida a la perfecció amb les carns al forn com una cuixa de bé, un cabrit, llom amb pomes o una porcella.

També per acompanyar carns vermelles a la graella o bé carns de porc torrades com la ploma o el secret ibèric.

Vi rústic per als plats de caça i triperia. Des d’uns callos amb ciurons a una llengua amb fesols, passat per uns ronyons amb salsa o a la planxa.

Si voleu saber més o comprar aquest vi jove ecològic, sostenible i amb una ferma aposta per la terra on neix, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.