L’all, un aliment amb grans propietats medicinals

L’all és un aliment indispensable en la nostra cuina mediterrània. Aquest bulb asiàtic arrelat a la nostra dieta no s’utilitza únicament per donar un toc saborós als plats, sinó que també té grans efectes medicinals. Durant tota la història s’ha utilitzat l’all com a remei contra malalties, per tractar el mal de panxa i ferides…
Aquest aliment destaca per la seva riquesa en minerals (potassi, fòsfor, magnesi, zinc i iode) i pel seu contingut vitamínic. Les propietats saludables de l’all estan associades al seu contingut en principis actius en sofre (al·licina, entre d’altres). Però els principis actius només es forma quan triturem o tallem l’all molt fi i quan el mengen cru.
L’all, sempre que es consumeixi cru, té múltiples beneficis medicinals. És antibiòtics, antimicòtic, antivíric, anticoagulant, antitrombòtic i hipertensor. A més, redueix els nivells de colesterol i pot prevenir determinats càncers.

AMIC

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.