Torralbenc presenta la seva nova anyada de vins

El Celler Torralbenc va presentar dijous la seva nova anya de vins amb la presencia de empresaris, cuiners i periodistes gastronòmics de l’illa. L’acte va anar a càrrec de l’enòleg César Palomino, que va estar acompanyat del propietari de l’Hotel Rural i el celler, l’empresari francès Claude Geyer, la directora de l’establiment Maria Abat i el cuiner Luis Loza que també va presentar els nous plats que s’incorporen a la carta aquesta temporada.

Torralbenc presenta tres nous vins per al 2019, que estan ja a la carta del restaurant de l’hotel i també al distribuïdor De Vins Menorca.

Fotografia: Laura Tomás

Enguany el seu negre esta vinificat amb un coupatge de Merlot i Syrà on destaca el color cidera picota i el seu ribet violaci que li denota joventut. Té els tons oleosos del Syrà que li donen envellutament en boca i se’ns presenta intens, fresc i ben estructurat amb el to de salinitat que caracteritza els vins elaborats a Menorca.

Fotografia: Bep Al·lès

El que ens ha sorprès i a la vegada seduit més és el seu rosat, que per color salmó ens recorda els vins de la Provença. Es tracta d’un monovarietal elaborat amb Monastrell amb aromes de flors seques, cítrics, anís i fruites vermelles. Suau, fresc, equil·librat, seductor i elegant en boca, de segur que estarà entre els millors vins de les Balears.

Fotografia: Bep Al·lès

Pel que fa al vi blanc, enguany s’han ensamblat diferents tipus de raims com la Parellada, Saugvinon blanc, Chardonnay i Viogner. Aquest darrer és el més predominant i li dóna el seu punt voluminos i sedós en boca, aportant-li estructura. Per altra banda el Chardonnay, aquesta vegada poc present i el Saugvinon li donen una encertada acidessa i notes cítriques, que juntament amb la Parellada amb els seus aromes de flors i fruita blanca.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.