Nuviana, un nou concepte de vi elaborat amb tecnologia avançada

Un vi jove, bo de beure i amb 90 punts a la Guia Repsol

Nuviana, un nou concepte de vi elaborat amb tecnologia avançada

Aquesta setmana us presentam el Nuviana que neix en el si d’un nou concepte de vi elaborat amb tecnologia avançada i de qualitat. El Nuviana Negre 2017 es un vi del Vall del Cinca, sense DO, vinificat amb les varietats d’Ull de Llebre (53%) i Cabernet Sauvignon (47%). Té 90 punts a la Guia Repsol.

Estam davant un vi jove, amb molta fruita i bo de beure.

El projecte Nuviana pertany als Cellers Codorniu.

Nota de tast

  • Aspecte: Color cirera picota intens. Nítid i brillant.
  • Nas: Franc, intens, amb notes de confitura de pruna. Molta fruita vermella i negra. Lleugers tocs a coco, torrats i un poc d’espècies.
  • Boca: Saborós, viu, madur i expressiu. Molt agradable en boca. Notes de marina, suaus tocs torrats que creen harmonia amb la fruita vermella. Cos mitjà, persistent i final molt agradable

MARIDATGE

És un vi negre jove, modern, amb caràcter i honest que ens permetrà maridar-lo amb carns blanques com un pollastre amb fesols o un conill al caliu o al forn.

Ideal per a compartir un assortiment de formatges i embotits amb els amics.

Bona opció per als plats de pasta, des d’una macarronada, a uns espagueti bolonyesa a les pizzes on predominin els embotits i les verdures.

És un vi que ens romp el tòpic de que els negres no mariden amb el peix. Amb ell podem acompanyar peixos blaus o unes gambes al forn, salmó a la graella, un tataki de tonyina vermella, un turbot al caliu, o bé plats on el protagonista sigui el bacallà.

Si voleu saber més o comprar aquest vi jove de bon bevent i que de segur que us seduirà , el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/