Sito Bosch i Isaac García van participar al Concurs de Sumillers

Els sumilliers menorquins Sito Bosch, de Vinum-Menorca, abans amb una dilatada carrera al Grup Cafè Balear, Isaac García, actualment sumiller a Mon Restaurant i Fonda, de Felip Llufriu,  van ser la representació de la nostra illa al XXI Campionat de Balears de Sumillers organitzat per L’Associació Balear de Sumillers, que presideix Daniel Arias.

Els dos representants de la nostra illa no van poder passar a la final del capvespre, però si que han valorat de manera molt positiva la seva participació, que ha estat en sí una màster class en sumilleria, on han après nous coneixements  i han pres contacte amb els millors sumillers de les Balears.

Ara comença un nou inici de preparació i formació per a presentar-se a la XX edició del concurs que es celebrarà a 2020.

Bep Al·lès, editor i director del Setmanari El Iris i de foodiesonmenorca.com, va participar com a jurat a les proves del capvespre com a president de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears.

Compartir a
Fira Arrels 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *