Pere Punyetes Negre, DO Penedés

El seu cupatge és 50% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot i 20% Ull de Llebre.

Pere Punyetes Negre, DO Penedés

Avui us recomanam un vi que ens ha agradat molt, el Pere Punyetes Negre del Celler Berral Mirí de Sant Sadurní d’Anoia, dins de la DO Penedés. Es tracta d’un vi jove de molt bon beure elaborat per Cava Varias. El seu cupatge és 50% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot i 20% Ull de Llebre.

Nota de tast

  • Aspecte: Rubí amb reflexes violetes que li denoten la seva joventut.
  • Nas: Potents aromes a fruites vermelles silvestres.
  • Boca: Intens i amb molt bona estructura. Tanins suaus i molt bon equilibri entre la fruita i l’acidesa dels vins joves. Final llarg, golós i agradable.

MARIDATGE

Estam davant un vi jove de 2017 que és una explosió de sabors a fruites vermelles, pel que ens anirà a la perfecció per a maridar amb plats contundents com uns ciurons o unes mongetes a la menorquina, una fabada asturiana, o una botifarra catalana amb seques.

Ideal per a una calçotada o per a una graellada de verdures d’hivern o al caliu.

Com a bon vi negre jove acompanyarà entrecots i lloms alts de vedella i vaca vella al caliu, a més de plats contundents d’hivern com unes galtes de porc al forn.

Marida amb la senzillesa d’uns ous estrellats amb sobrassada o botifarró blanc i patates fregides, o amb unes patates braves.

També ens anirà molt bé per maridar amb una minipizza com la “El Pilar” de Ses Voltes Espai Gastronòmic.

És un vi per a plats de pasta amb carn com la macarronada o bé per acompanyar una truita de patates o una d’espàrrecs, ara que estam en temporada.

Ideal per a beure entre amics compartint formatges, embotits o pintxos.

Si voleu saber més o comprar aquest vi jove de bon bevent i que de segur que us seduirà , el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/