Gabriel Lucas segueix sent el millor sommelier de Balears El jove sommelier, va revalidar el títol aconseguit l'any passat.

Gabriel Llucas va tornar a demostrar al públic assistent al XXI Campionat Millor Sommelier de Balears, que segueix sent el millor sommelier de les Balears.

L’esdeveniment organitzat per l’Associació Balear de Sommeliers (ABS), entitat membre de la Unió d’Associacions Espanyoles de Sommeliers i Associació de Sommeliers Internacional (UAES / ASI), s’ha celebrat avui 4 de març a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB). Al matí han tingut lloc la prova teòrica, amb 41 preguntes del món de la sumillería, que definirien als 3 finalistes que s’enfrontaren a la prova pràctica a la tarda.

Un any més, va ser Gabriel Lucas, que actualment s’està formant a Àustria i que ha treballat amb Marc Fosh, qui s’ha fet amb el títol de campió i qui representarà a Balears en el campionat nacional, on ja va quedar classificat entre els 10 millors sommeliers d’Espanya l’any passat.

El segon classificat ha estat Davide Dellago, Racó des Teix,  que va mostrat molt bones maneres a les proves pràctiques d’avui capvespre i la tercera classificada ha estat Juliana González, sumiller també al Racó des Teix, la primera dona que arriba a una final d’aquest concurs en les seves 21 edicions.

Aquest any el campionat nacional se celebrarà al Saló Gourments de Madrid els dies 8, 9, 10 i 11 d’abril.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.