Els formatges de S’Ullestrar presents a la Fira de la Diada de les Balears a Palma Balanç favorable de la seva primera participació

Els formatges artesans de S’Ullastrar s’han venut per primera vegada a la Fira de la Diada de les Illes Balears a Palma, on des del dia 28 fins al diumenge capvespre hi ha passat milers i milers de persones, especialment divendres dia 1 i avui diumenge matí.

El formatge semi curat de S’Ullestrar destaca per la seva mantecositat i el gust de llet de vaca crua, suau, que el fa delicat i que els mallorquins que l’han descobert han quedat enamorats del seu gust.

Els formatges de S’Ullestrar es poden comprar setmanalment els dimecres i els dissabtes matí al Mercat de Ciutadella, on a més hi duen fruites i verdures de temporada, ous de gallines en llibertat i alimentades per les madones del lloc, a més dels seus cacahuets.

Compartir a
Fira Arrels 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *