Els formatges de S’Ullestrar presents a la Fira de la Diada de les Balears a Palma Balanç favorable de la seva primera participació

Els formatges artesans de S’Ullastrar s’han venut per primera vegada a la Fira de la Diada de les Illes Balears a Palma, on des del dia 28 fins al diumenge capvespre hi ha passat milers i milers de persones, especialment divendres dia 1 i avui diumenge matí.

El formatge semi curat de S’Ullestrar destaca per la seva mantecositat i el gust de llet de vaca crua, suau, que el fa delicat i que els mallorquins que l’han descobert han quedat enamorats del seu gust.

Els formatges de S’Ullestrar es poden comprar setmanalment els dimecres i els dissabtes matí al Mercat de Ciutadella, on a més hi duen fruites i verdures de temporada, ous de gallines en llibertat i alimentades per les madones del lloc, a més dels seus cacahuets.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.