Les raoles de peix i espinacs de La Roma Aposta ferma des de sempre per la cuina i el producte local

Xerrar de la pizzeria “La Roma” a Ciutadella és sempre sinònim de bona cuina i qualitat. Des de les seves pizzes al forn de llenya a les especialitats en carta d’aquest restaurant que forma part del Grup Cafè Balear, i que és dirigit pel segon fill de Josep Caules Benejam, en Francesc Caules Arguimbau que poc a poc va donant el seu segell d’innovació, tant a les pizzes com als plats, i també en la seva aposta per a recuperar antigues receptes menorquines i pel producte local de Menorca.

Entre aquestes propostes destacam avui les seves raoles, un dels plats més antics de la cuina menorquina i que és un legat dels àrabs que hi han estar fins al 1287, i que les elaboren amb peix fresc del dia i amb espinacs.

La pinta i el gust són deliciosos i es nota l’estima i el compromís de Francesc Caules amb la cuina menorquina d’arrels, com també es nota la seva formació a les escoles d’hoteleria de Barcelona i darrerament els cursets que ha fet amb Enoaula com especialista en vins, de mans d’un dels grans sumillers i formadors en vins que hi ha a l’Estat, com es Xavi Nolla.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.