Les raoles de peix i espinacs de La Roma

Aposta ferma des de sempre per la cuina i el producte local

Les raoles de peix i espinacs de La Roma

Xerrar de la pizzeria “La Roma” a Ciutadella és sempre sinònim de bona cuina i qualitat. Des de les seves pizzes al forn de llenya a les especialitats en carta d’aquest restaurant que forma part del Grup Cafè Balear, i que és dirigit pel segon fill de Josep Caules Benejam, en Francesc Caules Arguimbau que poc a poc va donant el seu segell d’innovació, tant a les pizzes com als plats, i també en la seva aposta per a recuperar antigues receptes menorquines i pel producte local de Menorca.

Entre aquestes propostes destacam avui les seves raoles, un dels plats més antics de la cuina menorquina i que és un legat dels àrabs que hi han estar fins al 1287, i que les elaboren amb peix fresc del dia i amb espinacs.

La pinta i el gust són deliciosos i es nota l’estima i el compromís de Francesc Caules amb la cuina menorquina d’arrels, com també es nota la seva formació a les escoles d’hoteleria de Barcelona i darrerament els cursets que ha fet amb Enoaula com especialista en vins, de mans d’un dels grans sumillers i formadors en vins que hi ha a l’Estat, com es Xavi Nolla.