La Pascana, de moda a Cala en Bosch

De cada vegada son més les persones que cada diumenge pugen al Lago de Cala en Bosch per a gaudir dels menús i les propostes del restaurant La Pascana, que entre setmana fa un menú econòmic i els caps de setmana un de 15,00€ on no hi solen faltar les paelles, calderes o arrossos caldosos de primer, i de segon carn o peix.

També cal destacar la seva carta de tapes i la carta del restaurant, curta, però amb propostes interessants per als que els hi agrada la cuina de sempre, la cuina marinera tradicional i amb propostes com els caragols amb cranca que són, potser, els millors que es fan ara per a ara a Menorca.

Aquests caps de setmana de sol, han beneficiat i molt que la gent cerqui la terrassa, bé al descobert, o la terrassa tapada i estigui atenta a les propostes que escriu Ruben a la pissarra de suggeriments.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.