Món Perdut” de la DO Empordà, vinificat amb les varietats de Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon i Merlot Es tracta d’un vi jove, de 2017, que ens anirà de meravella per acompanyar arrossos de carn

 data-srcset

Dedicam el mes de febrer als vins negres, tot apostant per a diferents denominacions d’origen, gràcies a Vinum Menorca.

Seguim aquesta setmana amb el “Món Perdut” de la DO Empordà, vinificat amb les varietats de Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon i Merlot. És un vi que pertany als cellers Oliveda, a la localitat gironina de Capmany que elabora vins i caves des de 1764

Nota de tast

  • Aspecte: Vermell cirera picota i d’aspecte brillant.
  • Nas: Aromes intensos a fruita vermella i molt equilibrat
  • Boca: Estructurat i elegant. Agradable pas per boca amb records de fruita. Final llarg.

Maridatge

Es tracta d’un vi jove, de 2017, que ens anirà de meravella per acompanyar arrossos de carn o mitxes, a més de panaderes de be, de porc o de vedella. També és una bona elecció per acompanyar una macarronada o uns canons amb conill, com també plats de pasta amb carn.

Com a negre jove marida amb les carns a la brasa o al forn. Ideal per a unes costelletes d’anyell de llet de Menorca al caliu.

Podem acompanyar plats de triperia com panxa amb tomatigat, ronyons fregits o al Jerez, fetge a amb ceba, o ara que entrarem als Darrers Dies, un vi per anar a fer la sobrassada al caliu, costelles de porc a la brasa o per acompanyar la tradicionals greixera de peus de porc.

Si voleu saber més o comprar aquest vi jove i de la DO Empordà, una de les denominacions catalanes amb més projecció actual , el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.