El burritos de cochinita pibil del Xólotl, un mexicà autèntic a Palma Està situat a la plaça del Progrés

Un dels darrers descobriments gastronòmics en els meus viatges a Mallorca ha estat el restaurant mexicà Xólotl, a la plaça del Progrés de Palma, on hi ha una variada carta d’especialitats en cuina mexicana tradicional i tex mex.

Hi van anar tot seguint el comentari fet per la nostra companya de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Lydia Corral, que ens va dir que s’hi menjava bastant bé, i no és sol que s’hi mengi bé sinó que també a molt bon preu.

Avui, només per obrir boca, xerrarem dels seus burritos farcits de cochinilla piblil, al més espur estil de Oaxaca, cuna de la cuina d’arrels mexicana.

Saborosos, sense picar -la carta t’indica si els plats són picants i el grau d’intensitat del mateix- i molt ben elaborats. La massa, és casolana, feta allà mateix… De fet personal i cuiner són nadius mexicans i açò es nota.

Pels amants de les cuines internacionals, de descobrir nous sabors, allà hi tenen un lloc per a no quedar decebuts.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.