Arròs de matances al Restaurant Cuit Situat a l'Hotel Nakar de Palma hi cuina Miquel Calent

El restaurant Cuit, de Miquel Calent, està a la 8ena planta de l’Hotel Nakar, al carrer Jaume III de Palma i des d’allà hi ha unes vistes damunt la ciutat que fan que t’hi recreis mirant i mirant.

Però allà s’hi va a menjar bé, a degustar la nova cuina mallorquina que fa Miquel Calent, que beu del receptari tradicional mallorquí, que conserva o transforma en aquest restaurant d’avantguarda.

Un dels suggeriments que us puc fer són els seus arrossos, com el de la padrina calenta, el de bacallà o el de matances, que hem provat aquesta mateixa setmana.

Ben cuit, contundent, saborós, mimat… acompanyat d’un all i oli i dels tradicionals talls de ràvec, fa que ens transportem a una de les grans festes gastronòmiques d’arreu de la vella Europa, les matances, porquetjades, matanzas.. on el porquim és el protagonista no sols dels embotits, sinó també dels arrossos.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.