L’Associació de Sumillers de Menorca fa el seu primer tast La setmana passada van fer un tast de vins negres de Menorca i es van presentar les novetats de 2019

La recentment creada Associació de Sumillers de Menorca, que presideix Sara Sanchís va celebrar el passat dimecres dia 13 de febrer el primer tast de l’associació, que va comptar amb la presència d’unes 50 persones al Recinte Firal d’Es Mercadal.
Al llarg d’aquesta primera trobada de professionals i amants dels vins es va fer un tast de vins negres de les diferents bodegues i cellers que integrats a Vi de la Terra de l’Illa de Menorca, que presideix Antoni Salord.
Es van tastar els vins de Torralbenc, Hort de sant Patrici Merlot, Sa Forana, Iamontanum,Binitord, Binifadet, Favàritx de Sa Cudia, Merlot de Torralbenc, Cupatge d’Hort de sant Patrici, 600 metres de Sa Forana, Binitord roure, Binitord Ciutat de Parella i Binifadet 2 tanques.
Entre les novetats de 2019 destaquen el nou monovarietal vinificat amb Merlot dels cellers de Torralbenc, amb una producció molt petita i que només s’elabora aquest vi quan la verema és excepcional.
El Celler Binitord, de Ciutadella, va informar que està preparant un nou vi jove, sense criança en bota, de caràcter amable i apte per als estius, que fins i tot es podrà servir amb un punt de gelera.
També es va aprofitar aquesta xerrada per a parlar dels nous projectes, el reptes que ha d’afrontar el sector a Menorca i també de climatologia, terroir, noves varietats que s’haurien de permetre a Vi de la Terra de Menorca, aclimatació de les mateixes i de les iniciatives a portar a terme.
Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.