“Mensaje Roble” de Bodegues Roquesan

100% Ull de Llebre amb 4 mesos de criança en botes de roure americà

“Mensaje Roble” de Bodegues Roquesan

Aquesta setmana us recomanem un DO Ribera del Duero de les bodegues Roquesan, unes de les més antigues d’aquesta denominació i que també són cooperativa a la localitat de Quemada. Es tracta de “Mensaje Roble” un monovarietal 100% ull de llebre amb 4 mesos de criança en botes de roure americà. És de la collita de 2016.

Nota de tast

  • Aspecte: Capa alta amb un color granatós intens. Ribet morat viola que li denota jovenesa.
  • Nas: Intens, amb notes balsàmiques i fruits vermells com el murtó i cidera picota entre altres. Lleugeres notes de vainilla i canyella.
  • Boca: Golós, molta fruita, dolç i etílic, carnós i estructurat. Final mineral

MARIDATGE

Estam davant un vi jove, encara amb molta fruita i que per tant ens anirà molt bé per acompanyar formatges semi curats o formatges vells de Menorca, de la mateixa manera que ho farà amb els formatges d’ovella propis de les seves terres.

També per a compartir taules d’embotits o simplement per anar de vins i tapes.

Si el volem maridar a taula, és un vi molt apte per a les graellades de carn. Entrecots, costelles de porc, conill, costelles de be o de cabrit al caliu de llenya d’ullastre o alzina.

Com també per a plats elaborats i contundents com les panaderes de be, un tià de panxa amb tomatigat i ciurons.

Arrossos de carn i de caça, plats de llegum, porcella o be al forn i fins i fins i tot peixos al forn com les cànteres, morrudes, molls o verats, però no per a peixos blancs o fins.

Si voleu saber més o comprar aquest vi jove i de qualitat de la Ribera del Duero, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/