“Jornades Gastronòmiques del Peix” Es celebraran els dies 15, 16, 17, 22, 23 i 24 de febrer.

L’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, organitza la quarta edició de les “Jornades Gastronòmiques del Peix” on el peix i el marisc són els ingredients protagonistes dels restaurants participants.
L’esdeveniment gastronòmic tindrà lloc dos caps de setmana, com ja és habitual, amb un menú especial de migdia a base de peix i / o marisc com a ingredients principals. El menú es podrà degustar divendres, dissabte i diumenge, durant els dos darrers caps de setmana de febrer. Concretament els dies 15, 16, 17, 22, 23 i 24 de febrer.
El menú de les “Jornades Gastronòmiques de Peix” serà diferent en cada un dels onze restaurants que hi participen, el que dóna opció a fer una ruta gastronòmica per tota l’illa. Els menús es podran consulta a la web www.gastronomiamenorca.es, i es recomana que en reservar taula es consulti el menú de cada dia en tractar de producte fresc.
Es podran degustar plats tan desitjables i típics com la caldereta de peix de roca amb fideus i gambes, Perol de ratjada amb patates i tomàtiga al forn o arròs caldos de maric, entre molts altres.
Establiments participants per poblacions:
Cafè Balear – Ciutadella
Ca’n Lluís – Ciutadella
Magi 24 – Ciutadella
Blat i Raïm – Ciutadella
Mesón Rias Baixas – Ferreries
Ca n’Aguedet – Es Mercadal
Hostal Restaurant Jeni – Es Mercadal
Molí d’Es Racó – Es Mercadal
Can Joanet – Maó
Hotel Port Maó – Maó
Sa Pedrera d’es Pujol – Sant Lluís
Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *