“Jornades Gastronòmiques del Peix” Es celebraran els dies 15, 16, 17, 22, 23 i 24 de febrer.

L’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, organitza la quarta edició de les “Jornades Gastronòmiques del Peix” on el peix i el marisc són els ingredients protagonistes dels restaurants participants.
L’esdeveniment gastronòmic tindrà lloc dos caps de setmana, com ja és habitual, amb un menú especial de migdia a base de peix i / o marisc com a ingredients principals. El menú es podrà degustar divendres, dissabte i diumenge, durant els dos darrers caps de setmana de febrer. Concretament els dies 15, 16, 17, 22, 23 i 24 de febrer.
El menú de les “Jornades Gastronòmiques de Peix” serà diferent en cada un dels onze restaurants que hi participen, el que dóna opció a fer una ruta gastronòmica per tota l’illa. Els menús es podran consulta a la web www.gastronomiamenorca.es, i es recomana que en reservar taula es consulti el menú de cada dia en tractar de producte fresc.
Es podran degustar plats tan desitjables i típics com la caldereta de peix de roca amb fideus i gambes, Perol de ratjada amb patates i tomàtiga al forn o arròs caldos de maric, entre molts altres.
Establiments participants per poblacions:
Cafè Balear – Ciutadella
Ca’n Lluís – Ciutadella
Magi 24 – Ciutadella
Blat i Raïm – Ciutadella
Mesón Rias Baixas – Ferreries
Ca n’Aguedet – Es Mercadal
Hostal Restaurant Jeni – Es Mercadal
Molí d’Es Racó – Es Mercadal
Can Joanet – Maó
Hotel Port Maó – Maó
Sa Pedrera d’es Pujol – Sant Lluís
Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.