Nova edició de la Fira Arrels els dies 6 i 7 d’abril

La tercera edició de la Fira Arrels Menorca ja té dades. Serà el cap de setmana del 6 i 7 d’abril al Recinte Firal de Maó, tot esperant assolir com a mínim la participació de l’any passat amb 43 expositors que van vendre uns 20.000 tiquets entre els prop de 4.500 assistents.

Des del Consell s’estan perfilant noves iniciatives, juntament amb l’empresa organitzadora per a definir el programa d’activitats, cuiners participants tant de l’illa com de fora, aules, etc.

La fira Arrels  Menorca és un dels principals mostradors del producte i la gastronomia menorquina.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.