L’escriptor Tomás Graves formarà part del jurat del I Campionat del Món del Pa amb Oli L'autor del llibre 'Volem Pa amb Oli' participarà com a assessor gastronòmic en aquesta primera edició del campionat que es celebrarà del 28 de febrer al 3 de març en el Parc de Sa Feixina, amb motiu de la Diada de les Illes Balears.

Tomás Graves, autor del llibre ‘Volem Pa amb Oli’ estarà present en el I Campionat del Món del Pa amb Oli com a assessor gastronòmic i membre del jurat. Un campionat que estarà emmarcat dins la I Fira del Pa amb Oli que es celebrarà del 28 de febrer al 3 de març a Sa Feixina a Palma de Mallorca, amb motiu de la Diada de les Illes Balears.

Tomàs Graves, fill del reconegut poeta Robert Graves, és escriptor, tipògraf amb el títol de ‘Mestre Artesà Impressor’ i músic. El 1981 va fundar The New Seizin Press a casa seva a Deià juntament amb la seva dona Carmen, enquadernadora, dedicant-se durant 20 anys a confeccionar edicions bibliòfiles fetes íntegrament a mà i que es troben en col·leccions públiques i privades arreu del món.

Com a escriptor destaca la traducció a l’anglès del llibre ‘Queridos Mallorquines’, a partir de la qual va escriure ‘Un Hogar en Mallorca’, ‘Volem Pa amb Oli’ i ‘Tunning Up at Dawn’. Mentre que en la seva carrera com a músic, l’any 1980 es va unir com a baixista a la banda de rock mallorquina Pa amb Oli Band.

Sobre el campionat, Tomás Graves destaca que “pot animar a les muses dels restauradors a superar els seus límits i inspirar a la població en general a obrir la seva ment a nous horitzons”.

A més, afegeix que “fa vint anys vaig fer una radiografia d’aquesta tradició en el meu llibre ‘Volem Pa Amb Oli’, i per jo participar com a jurat en aquest campionat suposa estar en un lloc privilegiat des d’on puc constatar l’Estat Mundial del Pa Amb Oli en l’actualitat”.

Com participar al campionat

La participació en el I Campionat del Món del Pa amb Oli es gratuïta i podran participar-hi tots els restaurants de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, així com restaurants de tot el món, que vulguin confeccionar ‘El millor Pa amb Oli de Món’.

Els participants interessats només han d’enviar un email a inscripcions@agenciacom.com indicant que volen participar en el campionat i amb les seves dades (nom, cognoms, restaurant amb el qual participa, telèfon i email de contacte).

El I Campionat del Món del Pa amb Oli, organitzat per AgenciaCom i Restauración Mallorca, juntament amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, compatarà també amb l’ajuda de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears i ASCAIB. Així com la col·laboració de IB3, Cadena SER i Mallorcadiario.com com a mitjans oficials.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *