L’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears participarà en el I Campionat del Món del Pa amb Oli ASCAIB també s'adhereix al projecte que tindrà lloc del 28 de febrer al 3 de març al Parc de Sa Feixina, amb motiu de la Diada de les Illes Balears.

L’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears entra a formar part de l’organització del I Campionat del Món del Pa amb Oli com a assessors gastronòmics i membres del jurat. Un campionat que estarà emmarcat dins la I Fira del Pa amb Oli que es celebrarà del 28 de febrer al 3 de març a Sa Feixina a Palma de Mallorca, amb motiu de la Diada de les Illes Balears.

“Tenim un objectiu en comú, fomentar el pa amb oli als restaurants, bars i cafeteries, amb els elements bàsics que són propis d’aquest plat tradicional a les nostres illes, com són el pa de pagès i l’oli d’oliva”, comenta Pep Magraner, gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de Balears.

A més, afegeix que “l’Associació agraeix la invitació dels organitzadors i aportarà els coneixements del seus membres en torn el pa, per tal de determinar juntament amb es membres del jurat, els atributs essencials que ha de tenir el pa del millor pa amb oli del món”.

ASCAIB formarà part del I Campionat del Món del Pa amb Oli

ASCAIB també formarà part de l’organització del I Campionat del Món del Pa amb Oli. Igor Rodríguez, serà un dels assessors gastronòmics del campionat i coordinador del jurat.

“El que tindrà en compte el jurat a l’hora d’escollir ‘El millor Pa amb Oli del Món’ serà el pa, que ha de ser pa pagès. També es tindrà en compte que les llesques de pa no sobrepassin el diàmetre del plat, que serà de 20cm, i també l’originalitat del pa amb oli”, assenyala Igor Rodríguez.

Com participar al campionat

La participació en el I Campionat del Món del Pa amb Oli es gratuïta i podran participar-hi tots els restaurants de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, així com restaurants de tot el món, que vulguin confeccionar ‘El millor Pa amb Oli de Món’.

Els participants interessats només han d’enviar un email a inscripcions@agenciacom.comindicant que volen participar en el campionat i amb les seves dades (nom, cognoms, restaurant amb el qual participa, telèfon i email de contacte).

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.