Foodies on Menorca prepara la seva edició en paper Una revista de gastronomia i vins menorquina que té com a objectiu el posar damunt la taula el món de la cuina i del vi

 data-srcset

Setmanaris i Revistes SL està preparant l’edició d’una nova revista de caràcter mensual i àmbit menorquí dedicada al món de la gastronomia, tant la cuina com els vins i licors que es fan actualment a l’illa, sense deixar de banda els articles d’investigació històrica i recomanar les cuines que es fan a altres indrets.

La revista “Foodies on Menorca” serà l’edició en paper del portal web foodiesonmenorca.com i es preveu la publicació del seu primer número el mes de febrer. La revista tindrà entre 32-40 pàgines i un preu que oscil·larà entre els 2,50 i 3,00 euros.

Temes com la nova cuina menorquina, els cuiners, restaurants, reiterpretacions de plats de cuina menorquina tradicional, cuina menorquina de sempre, receptes, dieta mediterrànea, sortides i el món dels vins, els licors, i també els petits hotels amb encant en seràn els principals protagonistes.

Foodies on Menorca, neix amb l’objectiu de posar damunt la taula tot allò que es cou a Menorca, amb l’actualitat gastronòmica i ser a la vegada una bona eina per al sector i especialment per aquells que estimen la gastronomia, des de les mestreses de casa als aficionats a la bona cuina, des dels gourments als gourmands, des dels foodies als wine lovers, passat per aquells que cerquen la història de la nostra cuina d’arrels i gaudeixen de elaborar o reinterpretar els plats de les nostres mares i avies.

Esperem idò que agradi, que tengui una més que bona acollida i sobre tot que el sector ens dóni el seu suport per a poder fer realitat aquesta iniciativa a una Menorca que té a la gastronomia com a complent ideal per al turisme consolidat de sol i platja, i alternativa a la desestacionalització de la temporada com a complement del turisme d’interior o bé com a protagonista del turisme gastronòmic.

La revista Foodies on Menorca, es podrà trobar a les principals llibreries de Menorca, a més de Setmanaris i Revistes o bé es podrà adquirir per subscrició.

Així com vagi avançant aquest nou projecte els anirem informant.

Compartir a

2 Comments on “Foodies on Menorca prepara la seva edició en paper Una revista de gastronomia i vins menorquina que té com a objectiu el posar damunt la taula el món de la cuina i del vi

  1. Balearia, ofertas escapada Menorca Mallorca, especial puentes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.