Presentada la nova Associació de Sumillers de Menorca

Dimécres es va presentar a Ciutadella, la nova Associació de Sumillers de Menorca, que engloba als professionals d’aquest sector a més de tots aquells amants del món del vi, des de bodeguers, distribuïdors i wine lovers.

Sara Sanchís és la presidenat d’aquest nou col·lectiu amb l’objectiu de donar suport i ajudar en la formació de l’hostaleria, centrant en tots els líquids afins a la professió de sommelier com: vi, cava, Champagne, licors, cerveses, tes …

OBJECTIUS PRINCIPALS

La formació hostaleria

Pretén millorar la formació sobre vins, caves i altres líquids com licors, o cerveses al sector de bars i restaurants de l’illa.

Segons va explicar Sanchís,”la nostra meta és, ensenyar i dotar de coneixement de les exigències de qualitat que tot bon professional de sala necessita i, segons el criteri de l’associació, sovint no es satisfan convenientment , de la mateixa manera que pretenem convertir en comunicadors de la gastronomia als treballadors de la restauració de Menorca”.

La presidenta va explicar que la  finalitat de l’associació  és unir els professionals de sala i de cuina per crear sinergies i fomentar la unió del sector. “D’aquesta manera, poder oferir el millor servei de cara al client final i poder mostrar així la nostra fortalesa com gremi “.

Promoció dels productes
Es volen promocionar vins i altres productes de Menorca donant-li la importància de qualitat que es mereixen, per potenciar a nivell de restauració dels tresors gastronòmics que “no reben la consideració que estimem convenient”.

Aliança amb amb l’escola d’Hostaleria
La nova associació de sommeliers ajudarà a l’escola d’hostaleria perquè d’allà surtin els alumnes el millor preparats possible, cosa que consideren imprescindible per al sector, ja que si fins ara hi ha hagut una revolució a la cuina, amb noves tendències, la cuina d’autor o na nova cuina menorquina, entre alters, ara la revolució s’està fraguant a la sala, on els professionals han de ser els nous protagonistes.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.