Dia Mundial de la croqueta

Avui, els amants de la gastronomia, celebram el Dia Mundial de la Croqueta. Elaboració francesa, creada per a donar satisfacció als gusts de l’alta burgesia i noblesa amants dels menjars sense cap os. També surten d’aquest període les tarrines de conill o llebre a la Royal.

Es diu, erròniament, que la croqueta és un plat d’aprofitament, com també passa amb els canelons, que són dos plats elaborats, si es volen fer bé amb ingredients de primera.

A Menorca tenim les raoles, que ens vénen dels temps dels àrabs i que en són un antecedents de les croquetes, que es diferencien d’elles per a portar beixamel.

Avui, els que teniu previst sortir a fer un mos, uns vins o unes canyes, aprofitau per demanar unes croquetes i d’aquesta manera celebrar el seu dia gastronòmic.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.