Avui es presenta l’Associació de Sumiliers de Menorca

Avui fosquet es presentarà al Restaurant i Hotel Smoix de Ciutadella, l’Associació de Sumiliers de Menorca, que té com a principal objectiu el donar suport i formació al personal de sala i d’hoteleria amb coneixements de vins, caves, champagne, licors i cerveses entre altres.

La formació del personal de sala i dotar de més coneixements als treballadors d’aquest sector és el principal dels objectius, segons ha explicat la presidenta del col·lectiu, Sara Sanchís.

Entre les iniciatives que pretén portar a terme destaca l’acord amb l’Escola d’Hoteleria del Mariàngels Cardona per a la formació dels seus alumnes de bar i restaurant, els de servei de taula perquè surtin el més preparats possible.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *