“Els dimecres és dia de Brou” també al gener Encara hi queden els dies 9, 16, 23 i 30 de gener, per a degustar aquest plat típic d'hivern a Menorca

L’esdeveniment gastronòmic “Els Dimecres és dia de Brou” tindrà continuïtat durant el mes de gener. Encara queden per davant quatre jornades, els dimecres 9, 16, 23 i 30 de gener, per degustar aquest plat típic d’hivern de la gastronomia menorquina.

Nou establiments especialitzats en cuina menorquina de diverses zones de l’illa participen en les jornades: Ciutadella (Ca’n Lluís i Blat i Raïm), Ferreries (Mesón Rias Baixas), Es Mercadal (Ca n’Aguedet, Jeni Hotel Restaurant i Molí D ‘es Racó), Sant Climent (Casino Sant Climent) i Maó (Hotel Port Maó i Restobar Mo). Per a més comoditat s’aconsella trucar i reservar amb antelació, així com consultar la informació del web www.gastronomiamenorca.es

El menú “Els dimecres és dia de Brou” s’ofereix a un preu especial de 14 € (IVA inclòs), el qual consisteix en un primer plat amb la sopa i fideus i un segon plat amb la carn, els cigrons, les patates i les verdures. A més, el menú també inclou postres, pa i copa de vi o aigua.

L’Associació Menorquina de Cafeteria, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, realitza aquesta acció de dinamització del sector durant temporada baixa i posada en valor de plats típics per cinquè any consecutiu amb la col·laboració de la Fundació Foment del Turisme de Menorca.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *