“Els dimecres és dia de Brou” també al gener

Encara hi queden els dies 9, 16, 23 i 30 de gener, per a degustar aquest plat típic d'hivern a Menorca

07/01/2019
Foodies on MenorcaFoodies on Menorca
“Els dimecres és dia de Brou” també al gener

L’esdeveniment gastronòmic “Els Dimecres és dia de Brou” tindrà continuïtat durant el mes de gener. Encara queden per davant quatre jornades, els dimecres 9, 16, 23 i 30 de gener, per degustar aquest plat típic d’hivern de la gastronomia menorquina.

Nou establiments especialitzats en cuina menorquina de diverses zones de l’illa participen en les jornades: Ciutadella (Ca’n Lluís i Blat i Raïm), Ferreries (Mesón Rias Baixas), Es Mercadal (Ca n’Aguedet, Jeni Hotel Restaurant i Molí D ‘es Racó), Sant Climent (Casino Sant Climent) i Maó (Hotel Port Maó i Restobar Mo). Per a més comoditat s’aconsella trucar i reservar amb antelació, així com consultar la informació del web www.gastronomiamenorca.es

El menú “Els dimecres és dia de Brou” s’ofereix a un preu especial de 14 € (IVA inclòs), el qual consisteix en un primer plat amb la sopa i fideus i un segon plat amb la carn, els cigrons, les patates i les verdures. A més, el menú també inclou postres, pa i copa de vi o aigua.

L’Associació Menorquina de Cafeteria, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, realitza aquesta acció de dinamització del sector durant temporada baixa i posada en valor de plats típics per cinquè any consecutiu amb la col·laboració de la Fundació Foment del Turisme de Menorca.