“Els dimecres és dia de Brou” també al gener Encara hi queden els dies 9, 16, 23 i 30 de gener, per a degustar aquest plat típic d'hivern a Menorca

L’esdeveniment gastronòmic “Els Dimecres és dia de Brou” tindrà continuïtat durant el mes de gener. Encara queden per davant quatre jornades, els dimecres 9, 16, 23 i 30 de gener, per degustar aquest plat típic d’hivern de la gastronomia menorquina.

Nou establiments especialitzats en cuina menorquina de diverses zones de l’illa participen en les jornades: Ciutadella (Ca’n Lluís i Blat i Raïm), Ferreries (Mesón Rias Baixas), Es Mercadal (Ca n’Aguedet, Jeni Hotel Restaurant i Molí D ‘es Racó), Sant Climent (Casino Sant Climent) i Maó (Hotel Port Maó i Restobar Mo). Per a més comoditat s’aconsella trucar i reservar amb antelació, així com consultar la informació del web www.gastronomiamenorca.es

El menú “Els dimecres és dia de Brou” s’ofereix a un preu especial de 14 € (IVA inclòs), el qual consisteix en un primer plat amb la sopa i fideus i un segon plat amb la carn, els cigrons, les patates i les verdures. A més, el menú també inclou postres, pa i copa de vi o aigua.

L’Associació Menorquina de Cafeteria, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, realitza aquesta acció de dinamització del sector durant temporada baixa i posada en valor de plats típics per cinquè any consecutiu amb la col·laboració de la Fundació Foment del Turisme de Menorca.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.