Diumenge, dia d’arròs al restaurant Rels, de Ciutadella Joan Bagur ofereix cada diumenge un arròs diferent al seu menú

Els arrossos del restaurant Rels, a Ciutadella s’estan convertint en tot un clàssic pels amants de les paelles i els arrossos. Les seves especialitats en mar i muntanya no deixen a ningú indiferent, així com el seu punt d’elaboració amb els grans en el punt ideal de cocció, el gra d’arròs solt, aromes…

Diumenge passat vam tastar el seu arròs amb navalles, cabrit, costella de porc, carxofes, musclos i peix. Ració abundant, gustós i seductor.

Els arrossers tenen ara una cita obligada al Rels restaurant per a disfrutar d’un bon i sorprenent arròs.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.