El “bocata de calamars” de la Cafeteria San Vicente a Palma Està situada al carrer Alfons el Magnànim, 55. Just davant el Conservatori de Música

La cafeteria San Vicente està situada ben davant el Conservatori de Música de les Balears,  a Palma. És la típica cafeteria de barri on es serveixen berenars, dinars i sopars. Podríem dir que està oberta tot el dia i allà hi trobarem des dels obrers de la construcció als treballadors de la banca,  tots ells cercant les racions saboroses i generoses que s’hi serveixen.

Un dels seus entrepans estrella és el de calamar a la romana, que si el demanes sencer millor que hi vagis amb algú per a compartir-lo.

Més endavant xerrarem de les seves hamburgueses, plats combinats i altres cócs que, com als seus clients fixes, ens han encantat.

 

Compartir a
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.