Roger de Flor Brut Nature De la DO Cava, elaborat pel Grup Codorniu a Sant Sadurní d’Anoia

 data-srcset

Aquesta setmana el cava elegit és el Roger de Flor Brut Nature, de la DO Cava, elaborat pel Grup Codorniu a Sant Sadurní d’Anoia. Aquest cava amb coupatge de Macabeu, Parellada i Xarel·lo es vol rendir homenatge a personatges històrics i especialment a aquells que van saber transmetre el seu coneixement i les tradicions del passat.

Nota de cata

  • Aspecte: Color groc pàl·lid amb tonalitats verdoses. Bimbolla fina i ben integrada. Lleugera formació de corona d’escuma.
  • Nas: Aromes agradables a fruites verdes com la poma o la pera, cítrics com la llimona i algunes notes de fruits secs i pa torrat propi de la seva criança en cava.
  • Boca: Fresc i equilibrat, amb una lleugera acidesa.

Maridatge

Estam davant un cava equilibrat i saborós, ideal per acompanyar els aperitius i plats on els protagonistes siguin el marisc i els fumats. Per tant ens anirà bé amb unes escopinyes al natural o al forn, musclos al vapor acompanyats de salsa maonesa, unes ostres o unes escopinyes de gallet (berberetxos) a la planxa o al vapor.

Marida bé amb uns gambes vermelles de Ciutadella o uns escamarlans a la planxa.

Per als entrants a compartir de la nit de Nadal, entre ells el salmó fumat i el foie, a més de formatges i embotits.

Graellades de peix o de marisc, peixos al forn i calderes.

Marida a la perfecció amb les carns de porcella, be, cabrit i per acompanyar el gall d’indi i rostits del dinar de Nadal.

Si voleu saber més o comprar aquest clàssic de la DO Cava, elaborat pels cellers Codorniu el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.