Roger de Flor Brut Nature

De la DO Cava, elaborat pel Grup Codorniu a Sant Sadurní d’Anoia

Roger de Flor Brut Nature

Aquesta setmana el cava elegit és el Roger de Flor Brut Nature, de la DO Cava, elaborat pel Grup Codorniu a Sant Sadurní d’Anoia. Aquest cava amb coupatge de Macabeu, Parellada i Xarel·lo es vol rendir homenatge a personatges històrics i especialment a aquells que van saber transmetre el seu coneixement i les tradicions del passat.

Nota de cata

  • Aspecte: Color groc pàl·lid amb tonalitats verdoses. Bimbolla fina i ben integrada. Lleugera formació de corona d’escuma.
  • Nas: Aromes agradables a fruites verdes com la poma o la pera, cítrics com la llimona i algunes notes de fruits secs i pa torrat propi de la seva criança en cava.
  • Boca: Fresc i equilibrat, amb una lleugera acidesa.

Maridatge

Estam davant un cava equilibrat i saborós, ideal per acompanyar els aperitius i plats on els protagonistes siguin el marisc i els fumats. Per tant ens anirà bé amb unes escopinyes al natural o al forn, musclos al vapor acompanyats de salsa maonesa, unes ostres o unes escopinyes de gallet (berberetxos) a la planxa o al vapor.

Marida bé amb uns gambes vermelles de Ciutadella o uns escamarlans a la planxa.

Per als entrants a compartir de la nit de Nadal, entre ells el salmó fumat i el foie, a més de formatges i embotits.

Graellades de peix o de marisc, peixos al forn i calderes.

Marida a la perfecció amb les carns de porcella, be, cabrit i per acompanyar el gall d’indi i rostits del dinar de Nadal.

Si voleu saber més o comprar aquest clàssic de la DO Cava, elaborat pels cellers Codorniu el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/