Cuscussó amb fruita confitada

Ingredients: 1 quilo de sucre, 1 quilo de pa ratllat sense sal aposta per a cuscussó, 1 quilo d’ametlla ratllada, 500 g de sèu de porc, la pell d’una llimona ratllada, 1 cullerada de canyella en pols, 200 g de panses de Màlaga o de Corint, un got d’aigua, 100 g de pinyons, 400 g de fruita confitada.

Elaboració: Seguiren les passes descrites a les receptes anteriors -quan fiqueu les panses al tià hi posau també el pinyons- i en el moment que aniguem a donar forma al cuscussó el guarnim amb la fruita confitada tallada a bocinets. Ho ben premem perquè s’encloti un poc la fruita i guardam embolicat dins un paper de plata fins el moment de treurer-lo a la taula.

És millor si el feim una setmana abans de Nadal. O entre avui i demà si us fa ganes.

Compartir a
Fira Arrels 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *