Anna de Codorniu Blanc de Blancs Reserva Un clàssic viu i fresc per a la gastronomia selecta

 data-srcset

Iniciam el mes de desembre amb sorteig de caves, gràcies al suport de Vinum Menorca, i cada setmana d’aquest mes sortejarem diferents caves que ens serviran per acompanyar les taules d’aquest Nadal i Cap d’Any.

Començam amb tot un clàssic, l’Anna de Codorniu Blanc de Blancs Reserva, una edició única per a gastronomia selecta. Vivacitat, frescor i la fruita característica dels caves elaborats amb Chardonnay i amb més de 15 mesos en cava. Té 90 punts de la Guia Peñín, i diferents medalles d’or i premis. Està elaborat amb Chardonnay 70%, Parellada 15% i Xarel·lo-Macabeu 15%.

Nota de cata

  • Aspecte: Color groc brillant amb reflexes verdosos. Bimbolla fina i persistent de forma de rosari continuat.
  • Nas: Notes cítriques i de fruita tropical, juntament amb aromes de criança com bolleria i brioche.
  • Boca: Cremós, ample i persistent.

MARIDATGE

És un cava molt gastronòmic que ens acompanyarà des dels entrants fins a les postres. Perfecte per a unes ostres al natural, unes vieires, unes gambes vermelles de Ciutadella  o unes navalles a la planxa.

Marida a la perfecció amb els plats de peix com un llobarro a la sal, un pagre a la menorquina, un molls torrats, bacallà amb all i oli, i qualsevol peix a la graella o amb salses subtils i d’alta cuina.

Excel·lent per acompanyar una porcella desossada cuita a baixa temperatura, un entrecot al formatge de Binigarba o per als plats tradicionals de la cuina nadalenca com el gall d’indi rostit, els canalons o els calamars al forn.

Podem acabar acompanyant les postres com la tortada d’ametlla, els rotllos o el cuscussó.

Si voleu saber més o comprar aquest gran clàssic de la DO Cava, elaborat pels cellers Codorniu el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.