Reinterpretar el pollastre amb gambes Joan Bagur de Rels Restaurant adapta un clàssic de la cuina catalana a la nova cuina menorquina

Joan Bagur Moll és un dels grans mestre de la nova cuina menorquina, i  destaca per la seva incansable feina d’adaptar el receptari tradicional a la nova cuina menorquina, a la cuina d’autor.

Una de les seves darreres creacions ha estat la de reinterpretat i donar-li un nou aire a un dels plats estrella de la cuina antiga catalana, el pollastre amb gambes, que pertany a la alta cuina senyorial de la Barcelona del 1800 amb la nova burgesia nascuda de la Barcelona industrial.

Bagur converteix els talls de pollastre en pilotes, les confita en una salsa més que encertadíssima i ho remata amb unes coes de gamba vermella de Ciutadella cuites al punt que les fa subliminals.

Joan Bagur, amb el seu Rels Restaurant va ser guardonat com a Restaurant Revelació en els darrers premis gastronòmics de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronomics de Balears.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.