Tapes Nolla, un dels millors gastrobars per a degustar el millor peix i closques de les terres de l’Ebre Està situat al 339 del carrer Consell de Cent de Barcelona

El Bar Nolla (1914-1959) reneix amb la intenció d’apropar la mar als seus clients. Cada vespre, reben el millor peix i les millors closques de les llotges de les terres de l’Ebre i el cuinen a la planxa per conservar tot el seu sabor i les seves propietats. Entre les seves especialitats, destaquen les cloïsses, els musclos, les navalles, les tellerines, els ostrons, els sonsos, els rogers i les gambes de sorra. Tots els productes són acabats de pescar mantenint el gust de mar i de peix fresc d’alta qualitat.

A la  barra, podreu veure tots els productes acabats d’arribar de la llotja, escollir el que més t’agradi i  te’l preparen al moment, sempre que la mar ho permeti. I si hi anam cap a les 7 o les 8 de la tarda, podrem observar des de primera fila com els hi porten el peix i el marisc mentre et prens un aperitiu. Sens dubte, un gran espectacle!


Al bar podem fer un vermut abans de dinar a base de closques, taules de formatge, curats i altres tapes. I si et quedes amb gana, tenen plats més elaborats com el bacallà confitat, el tàrtar de tonyina, el turbot i les  cassoles especials d’escamarlanets encebats, sèpia amb pilotes o favetes amb cloïsses.

Una vertadera experiència gastronòmica a Barcelona i, a més a més a molt bon preu, pel que estam acostumats a pagar a Menorca pel peix i el marisc.

Compartir a
Fira Arrels 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *