Tapes Nolla, un dels millors gastrobars per a degustar el millor peix i closques de les terres de l’Ebre Està situat al 339 del carrer Consell de Cent de Barcelona

El Bar Nolla (1914-1959) reneix amb la intenció d’apropar la mar als seus clients. Cada vespre, reben el millor peix i les millors closques de les llotges de les terres de l’Ebre i el cuinen a la planxa per conservar tot el seu sabor i les seves propietats. Entre les seves especialitats, destaquen les cloïsses, els musclos, les navalles, les tellerines, els ostrons, els sonsos, els rogers i les gambes de sorra. Tots els productes són acabats de pescar mantenint el gust de mar i de peix fresc d’alta qualitat.

A la  barra, podreu veure tots els productes acabats d’arribar de la llotja, escollir el que més t’agradi i  te’l preparen al moment, sempre que la mar ho permeti. I si hi anam cap a les 7 o les 8 de la tarda, podrem observar des de primera fila com els hi porten el peix i el marisc mentre et prens un aperitiu. Sens dubte, un gran espectacle!


Al bar podem fer un vermut abans de dinar a base de closques, taules de formatge, curats i altres tapes. I si et quedes amb gana, tenen plats més elaborats com el bacallà confitat, el tàrtar de tonyina, el turbot i les  cassoles especials d’escamarlanets encebats, sèpia amb pilotes o favetes amb cloïsses.

Una vertadera experiència gastronòmica a Barcelona i, a més a més a molt bon preu, pel que estam acostumats a pagar a Menorca pel peix i el marisc.

Compartir a
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.