Paelles als mercats gastronòmics de Paris El mercat de l'Avinguda President Wilson, una opció per menjar a bon preu

Als que ens agrada la cuina quan viatjam tenim per costum visitar també els mercats locals, vertaders temples del producte i de la gastronomia, i perdrer-nos entre les paradetes dels mercats populars és potser una de les coses que més ens agrada.

Colors, sabors, olors, vistositat, gent… endinsar-te entre les ofertes, entre taules, mostradors, paredetes és un viatge enriquidor, de descobriments, de maneres de ser, de fer, de vendre, de viure el producte.

Vam ser unes setmanes a París i ben aprop de la Torre Effiel hi ha el mercat de l’avinguda President Wilson, on hi ha una bona mostra de formatges, embotits, peix i marisc, carns de caça, foie i patés, salsitxes, fruites, verdures, flors i també plats de menjar preparats que poden anar des dels pollastres rostits a una paella. Sí ho han llegit bé, paella a un mercat de París, on també trobarem especialitats en cuina italina, per suposat la francesa com els caragols de la Borgonya o l’estofat de bou “Bourguinyon”, i també les propostes de cuines exòtiques com la magribí, l’hebrea o les asiàtiques.

Menjar a París és car, i a segons quins restaurants de gama mitja alta, prohibitiu. Una de les alternatives són els mercats, i no sols per als turistes sinó per als mateixos parisins, que gaudeixen d’aquesta ampla oferta de menjars preparats per a endur-sen a casa a més que bon preu.

Compartir a
Fira Arrels 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *