Paelles als mercats gastronòmics de Paris El mercat de l'Avinguda President Wilson, una opció per menjar a bon preu

Als que ens agrada la cuina quan viatjam tenim per costum visitar també els mercats locals, vertaders temples del producte i de la gastronomia, i perdrer-nos entre les paradetes dels mercats populars és potser una de les coses que més ens agrada.

Colors, sabors, olors, vistositat, gent… endinsar-te entre les ofertes, entre taules, mostradors, paredetes és un viatge enriquidor, de descobriments, de maneres de ser, de fer, de vendre, de viure el producte.

Vam ser unes setmanes a París i ben aprop de la Torre Effiel hi ha el mercat de l’avinguda President Wilson, on hi ha una bona mostra de formatges, embotits, peix i marisc, carns de caça, foie i patés, salsitxes, fruites, verdures, flors i també plats de menjar preparats que poden anar des dels pollastres rostits a una paella. Sí ho han llegit bé, paella a un mercat de París, on també trobarem especialitats en cuina italina, per suposat la francesa com els caragols de la Borgonya o l’estofat de bou “Bourguinyon”, i també les propostes de cuines exòtiques com la magribí, l’hebrea o les asiàtiques.

Menjar a París és car, i a segons quins restaurants de gama mitja alta, prohibitiu. Una de les alternatives són els mercats, i no sols per als turistes sinó per als mateixos parisins, que gaudeixen d’aquesta ampla oferta de menjars preparats per a endur-sen a casa a més que bon preu.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.