Dos “Sopars a les Fosques” organizats per ONCE i Cómete Menorca

Amb motiu del 80è aniversari de l'ONCE, els restaurants Rels (Ciutadella) i Sa Parereta den Doro (Sant Lluís) acolliran aquestes experiències singulars, dos sopars a les fosques amb menú degustació maridat amb vins de Torralbenc

05/12/2018
Foodies on MenorcaFoodies on Menorca
Dos “Sopars a les Fosques” organizats per ONCE i Cómete Menorca

La delegació d’ONCE a Menorca i Cómete Menorca organitzen dos “Sopars a les Fosques” a dos excel·lents restaurants: Rels Restaurant, a Ciutadella, i Sa Parereta den Doro, a Sant Lluís, on els xefs Joan Bagur (Rels) i Doro Biurrun (Sa Parereta) elaboraran cadascun un menú degustació que es maridarà amb vins de Torralbenc.

Els comensals duran posat un antifaç durant tot el sopar i se les hauran d’enginyar per anar menjant i bevent sense veure res, aguditzant els altres sentits. Un representant de l’ONCE donarà unes instruccions bàsiques abans de començar el sopar. Al final es farà un joc, consistent a encertar els productes o ingredients que han aparegut en els plats, i els vins (blanc, rosat o negre) amb els que s’han maridat. Qui aconsegueixi més encerts, tindrà el sopar gratis. El menú consistirà en un aperitiu de benvinguda, dos entrants, un plat principal i un postre.

Amb aquests sopars es pretén sensibilitzar i prendre consciència de com se sent una persona cega, amb quines dificultats es troba en una activitat tan quotidiana com és menjar, cosa que realitzem tots els dies en diverses ocasions. Però al mateix temps els assistents podran viure una experiència gastronòmica i sensorial única, passar una estona divertida i menjar molt bé, donat el nivell dels restaurants i els cuiners on es realitzen els sopars.

Serà aquest divendres 7 de desembre a Rels i el dissabte 8 de desembre a Sa Parereta denDoro, en ambdós casos a les 21h, i el preu del sopar és de 35€, dels quals 2€ per comensal es destinaran a una entitat benèfica. Les places són limitades, pel que és imprescindible reservar, cridant al telèfon del restaurant  (Rels: 971480516 y Sa Parereta 971150353) o por email a info@cometemenorca.com