El xef Igor Rodríguez, Campió d’Espanya de Pinxos i Tapes 2017, finalitza la seva etapa a Bretxa i afronta un nou projecte

 data-srcset

El Campió d’Espanya de Pinxos i Tapes 2017, Igor Rodríguez, vol informar, mitjançant el present comunicat, que la seva etapa al capdavant del restaurant Bretxa ha finalitzat i afronta nous reptes.

Concretament el xef, guanyador de Tapalma en múltiples ocasions i campió d’Espanya de Pinxos i Tapes 2017, afronta una nova etapa laboral en què encapçalarà un ambiciós projecte gastronòmic.

“Comença una nova etapa per a mi i la veritat és que em sento molt il·lusionat i amb moltes ganes de treballar en aquest projecte” ha declarat un emocionat Igor Rodríguez.

El també president del jurat de Tapalma i guanyador del certamen en múltiples ocasions, ha volgut recordar que “ja són molts anys en aquesta professió i la clau és seguir avançant” i, ha afegit, “sobretot seguir aprenent”.

Respecte al nou projecte del cuiner, ha conclòs, “en breu podré desvetllar més informació doncs encara estem perfilant els últims detalls”.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.