Les hamburgueses den Fel Caules Un dels nous joves carnissers a sa plaça des Peix de Ciutadella

En Fel Caules ve de nissaga pagesa, però des de ben jove es va iniciar en l’ofici de carnisser i xarcuter, a més de ser tot un expert tallador de pernils.

Des de fa gairebé un any, va obrir la seva pròpia carnisseria a sa plaça des Peix de Ciutadella, tot agafant una de les carnisseries que s’havien quedat sense titular per jubilació dels seus propietaris, la dels Germans Anglada. Allà ha continuat amb l’ofici de carnisser, i també amb la venda de formatges, embotits ibèrics i delicatessen, que poc a poc ha convertit la seva carnisseria de la plaça des Mercat en un lloc de referència.

Entre els seus productes hi ha les seves hamburgueses, on ha innovat com a jove que és, i n’ofereix de distints sabors i elaboracions com les que porten sobrassada, sobrassada i formatge, algunes de picants per als paladars més valents… Com també els seus pollastres de pagès i les carns de vedella, porc i be de Menorca.

Joves emprendors, amb noves idees que estan donat un valor de continuitat i de qualitat al Mercat de Ciutadella.

Avui és dissabte, bon dia per anar de plaça.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.