Arròs amb llomillo de porc i esclata-sangs

Ingredients: 2 llomillos de porc tallats a trossos, 1 quilo d’esclata-sangs,1 pebre verd, 4 tomàtigues, 4 grans d’all, julivert, safrà, 1/2 quilo d’arròs, 1 litre d’aigua, oli d’oliva i sal.

Elaboració: Dins un tià de terra posarem un raig ben generós d’oli d’oliva i hi fregirem els llomillos o filets de porc i un cop fregits, els reservam a part. Dins els mateix oli sofregirem els esclata-sangs que prèviament haurem netejat amb un pedaç (no les feu net amb l’aigua de l’aixeta) i les reservam a part. Després feim un sofregit amb els alls, el pebre verd, les tomàtigues i el julivert -tot ben picat- i deixam que vagi confitant a foc baix almenys uns 10 minuts. Després hi afegim els talls de llomillo per tal que s’impregnin del sofregit, afegim l’aigua i pujam el foc. Quan arranqui el bull hi tiram els brins de safrà o de colorant alimentari si no en tenim a mà i tot d’una l’arròs. A partir d’aquest moment hem de remenar tot el temps per tal que l’arròs no s’aferri al tià de terra. Quan vegem que l’arròs comença a tornar espès, cinc minuts abans d’estar llest, hi afegim els bolets i continuam remenant fins que es begui tota l’aigua. És un arròs sec, però tirant a melós.

Podeu fer aquest arròs amb cames seques o gírgoles en tost d’esclata-sangs.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.