Sopar d’Andreu Genestra en un lloc secret de Menorca L’esdeveniment gastronòmic Hidden Kitchen by Chefs(in) torna a Menorca el 30 de novembre al vespre

El xef mallorquí Andreu Genestra -al cap dels restaurants Andreu Genestra, amb 1 estrella Michelin i 2 Sol Repsol, i Aromata amb 1 sol Repsol- i el cocteler menorquí Joan Canals, són els membres de Chefs(in) encarregats de preparar un menú exclusiu per a la propera cita gastronòmica de la marca que representa la cuina d’alta qualitat de Balears. L’esdeveniment, denominat Hidden Kitchen perquè la ubicació no es desvetlla fins al mateix moment del sopar, tindrà lloc aquest divendres, 30 de novembre a la nit. Serà la segona vegada que Menorca aculli un esdeveniment Hidden Kitchen de Chefs(in). El primer va ser a la destil·leria de Xoriguer i van cuinar Santi Taura (Restaurant Santi Taura, Mallorca) i Miquel Sánchez (Smoix, Ciutadella).

Què podem dir del Hidden Kitchen de Menorca del 30 de novembre?

Que serà un sopar maridat amb cocteleria, que cuinarà el xef Andreu Genestra i el maridatge correrà a càrrec del cocteler Joan Canals, que serà en un lloc secret de Menorca, que no serà en un restaurant i que les places són limitades a 20 comensals.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web de Chefs(in), en aquest enllaç:

Hidden Kitchen – Andreu Genestra y Joan Canals – 30 de noviembre de 2018

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.