França, el paradís dels formatges Diuen que hi ha més varietats de formatges que dies té l'any

Anar a França és sempre un plaer pels amants dels formatges, perquè hi ha que reconèixer que allà hi ha una gran oferta i varietat. Des de formatges elaborats amb llet crua de vaca o de cabra, a formatges d’ovella, formatges elaborats amb llet pasteuritzada, formatges tendres, vells, cremosos, blaus, potents, suaus…

La cultura del formatge és part de la cultura gastronòmica francesa i aquest està present als berenars, als aperitius, als dinars, als sopars, als postres, a les sobretaules…

Mourer-se, visitar, gaudir dels mercats a París, com el de l’Avinguda President Wilson és tota una experiència gastronòmica de la que en xerrarem a aquest Quadern Foodie.

De moment per a fer gana, un petit tast de formatges francesos.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.