Gran Feudo Chivite Un monovarietal navarrès 100% Chardonnay

 data-srcset

Aquesta setmana hem sortejat tot un clàssic navarrés, Gran Feudo Chivite, elaborat 100% Chardonnay. De la DO Navarra, aquest blanc expressiu i aromàtic ens endinsarà en tots els sabors característics d’un dels grans raïms, en Chardonnay, el raïm rei de la Borgonya francesa i que s’ha adaptat de meravella en les terres on es troben els cellers de Chivite, a la seva bodega “La Cascajera” des de 1872.

Nota de cata

  • Aspecte: Color groc palla, brillant i amb reflexes color d’or o daurats.
  • Nas: Aromes intensos a fruites blanques madures i petites notes cítriques.
  • Boca: Entrada fresca, acidesa equilibrada, harmoniós. Lleuger, aromàtic

 

MARIDATGE

Aquest vi és un d’aquells que diuen que mai fallen. Tant per als experimentats coneixedors de vins com per aquells que s’inicien en aquest món. Ideal per a la gastronomia marinera menorquina. Des d’una ratjada al forn amb patates a unes oblades amb suquet, passant per les calderes de peix i marisc, arrossos caldosos i panaderes de peix.

Marida bé amb les carns blanques com les de pollastre i les de conill, també amb les pastes i els formatges blaus.

Bona opció per anar de copes o per acompanyar tapes.

Si voleu saber més o comprar aquest gran clàssic navarrés, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella, del que també us recomanam la seva versió en blanc.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.