Pizza Napoli, nova pizzeria amb servei a domicili

Pizzes amb pasta a l'estil de Nàpols, el bressol de la pizza

Pizza Napoli, nova pizzeria amb servei a domicili

Fa unes setmanes ha obert una nova pizzeria a Ciutadella, la Pizza Napoli al carrer Beat Josep Castell, molt aprop de la rotonda del Cavall i a poques passes del Col·legi de Nostra Senyora de la Consolació. La regenta i dirigeix Manolo Alvarez Camon, que fins fa poc tenia la seva pizzeria al carrer Mallorca, les pizzes del Kebap Es Pins, que ha apostat per aquesta nova barriada de Ciutadella on no hi ha establiments tipus pizzeria, tant per a emportar-se a casa com amb servei a domicili.

Aquest més té com a promoció totes les seves especialitats en pizza a 7 euros, entre altres ofertes per a donar a conèixer el seu producte. Pasta de doble fermentació natural, ingredients de qualitat i ganes de fer feina són el secret d’aquest cordobès i ciutadellenc d’adopció.

Vam fer la prova amb una pizza a domicili que vam maridar amb un Rioja blanc i jove “La Fresca”  que ens va resaltar els sabors de la seva pizza carbonara.Cremosa, generosa en nata, formatge i bacó, i amb un tipus de pasta diferent, més gruixada als voltants, però cruixent i gustosa.

“La Fresca” és un dels vins de la col·lecció “SietePasosWineCompany”, que presenta vins joves per a un públic jove de diferents Denominacions d’Origen, on a més del que hem provat hi trobarem “El Figura”, “El Prenda”, “El Importante”, “La Lianta” i “The Giri”. A Ciutadella els podeu trobar a 4 Sentidos Gastronómicos.

Una bona opció per a un sopar informal a casa, a bon preu i amb rapidessa en el servei. No van estar més de 20 minuts.