Mitja Menorca sense activitat als bars i restaurants La pana elèctrica fa estragos en el sector de la restauració

El cap de fibló que ha deixat a més de mitja Menorca sense electricitat i telefonia mòbil des del passat diumenge a les 9,50 h, està afectant greument al sector de cafeteries,  bars i restaurants. Segons una estimació de la patronal, un 65% dels establiments de l’illa estan inoperatius des de diumenge, pel que les pèrdues seran quantioses, no sols per les caixes que es deixaran de fer, sinó també pels aliments refrigerats i congelats que s’han malmès.

El president de CAEB Restauració a Menorca, José Bosch, informava avui matí que a Ciutadella sols han pogut obrir algunes cafeteries properes als grups electrògens i que donen electricitat a segons quins sectors. Els restaurants no estan encara en funcionament. Bosch considera que les pèrdues seran considerables, com també les despeses per a adquirir el material que els hi permeti poder tornar a obrir amb normalitat.

El col·legi de Nostra Senyora de la Consolació de Ciutadella ha obert avui migdia un menjador social per a poder assistir a les famílies dels alumnes que a ca seva estan sense electricitat i també als familiars.

Altres afectats són els hotels i petits hotels que encara tenien obert o aquells que estan obert tot l’any, que estan patint les conseqüències de la pana elèctrica. Des de la patronal hotelera s’està treballant de valent per a reubicar als clients.

Segons les darreres informacions, s’espera que demà quedi restablerta l’electricitat als nuclis urbans, si bé es desconeix si aquesta mesura serà també efectiva a les urbanitzacions.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.