La Cantina de Frida, els sabors de Mèxic a Palma És un dels restaurants mexicans de referència a Mallorca

Quan sortim fora, quan viatgem una de les coses que més ens agrada, a més de viure i conèixer la cultura i els costums dels llocs elegits, és també anar de restaurants, de provar des de la gastronomia autòctona a aquells restaurants de cuina internacional que ens apropen a noves cultures i a noves cuines.

En aquest sentit en un dels meus darrers viatges a Mallorca he tornat a repetir a la Cantina de Frida, una taqueria, a poques passes de les Rambles de Palma, i que té unes propostes en cuina mexicana més que interessants.

Podem optar pels seus diferents menús, tots ells a bon preu, i amb varietat de plats de cuina mexicana i de tex mex. Des dels tacos, nachos, burritos, quesadillas a altres elaboracions més sofisticades com els ceviches i tiraditos que estan tant de moda, i algunes d’elles també més picants com són els seus tacos de pop.

Destaca també la seva proposta de cockteleria mexicana amb les seves Margaritas i Micheladas a més de la seva carta de Tequilas que té mes de 40 referències.

FIXA GASTRONÒMICA

La cantina de Frida Taquería

Cuina mexicana i tex-mex. Còcteleria i tequilas.

Carrer Baró de Pinopar, 8 – 07012 Palma

Preu mitjà: 15/20€

Menú: 12 o 18 euros

Reserves: 695 44 84 42

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.